Sibiu: O turistă de 22 de ani s-a accidentat în Munţii Făgăraş

O tânără de 22 de ani a alunecat, joi, pe o fâşie de zăpadă îngheţată în Munţii Făgăraş şi a suferit un traumatism la o gleznă, fiind, la ora transmiterii acestei ştiri, recuperată din zona montană pentru a fi transportată la spital.

113 afișări
Imaginea articolului Sibiu: O turistă de 22 de ani s-a accidentat în Munţii Făgăraş

Sibiu: O turistă de 22 de ani s-a accidentat în Munţii Făgăraş (Imagine: Octav Ganea/Pulblimedia)

Şeful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat corespondentului MEDIAFAX că o tânără de 22 de ani a suferit, joi, un accident în zona superioară a Văii Avrigului din Munţii Făgăraş.

"Tânăra a alunecat pe o fâşie de zăpadă îngheţată şi a suferit un traumatism la o gleznă”, a declarat Adrian David.

Potrivit acestuia, la ora transmiterii acestei ştiri, o echipă a Salvamont Sibiu intervine pentru a acorda primul ajutor turistei şi pentru recuperarea acesteia din zona montană, urmând ca ea să fie transportată la spital.

Miercuri, un turist de 31 de ani a alunecat pe o fâşie de zăpadă îngheţată în Munţii Făgăraş şi a suferit fracturi la un picior, fiind transportat cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici