Sibiu: Patru persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a lovit glisiera metalică

Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, după ce maşina în care se aflau a lovit, din cauza vitezei, glisiera metalică şi un cap de pod, în zona localităţii Lazaret din judeţul Sibiu.

59 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Patru persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a lovit glisiera metalică

Sibiu: Patru persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau a lovit glisiera metalică

Conform poliţiştilor din Sibiu, accidentul s-a produs pe DN 7, în zona localităţii Lazaret, unde un şofer în vârstp de 36 de ani, pe fondul vitezei neadaptate în timp ce conducea spre Sibiu, a pierdut controlul şi a ajuns pe contrasens, unde a lovit o glisieră metalică şi un cap de pod, ricoşând apoi pe banda 1 a sensului său de mers.

În urma impactului, au suferit răni şi au ajuns la spital şoferul, un pasager de 41 de ani şi două fete de 10 şi 15 ani.

Reprezentanţii ISU Sibiu spun că unul dintre bărbaţi are o fractură la umăr, iar celălalt bărbat şi cele două fete au răni minore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici