Sibiu: Tânăr care conducea fără permis, prins de poliţişti după o urmărire - VIDEO

Un tânăr care a condus fără permis a lovit cu maşina un autobuz, miercuri seară, iar apoi a fugit şi a fost urmărit de poliţiştii sibieni pe o distanţă de 60 de kilometri, pe drumul dintre Mediaş şi Sibiu, în timpul urmăririi tânărul lovind încă trei autovehicule.

266 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Tânăr care conducea fără permis, prins de poliţişti după o urmărire - VIDEO

Sibiu: Tânăr care conducea fără permis, prins de poliţişti după o urmărire (Montaj foto)

Potrivit poliţiştilor sibieni, tânărul, în vârstă de 24 de ani, a plecat, miercuri, spre Mediaş, cu maşina firmei de construcţii la care lucrează, deşi nu avea permis de conducere. Pe drum, el a lovit cu maşina un autobuz şi a fugit, ajungând pe o stradă cu accesul interzis, unde poliţiştii din Mediaş au încercat să îl oprească. Întrucât tânărul nu a oprit la semnalele poliţiştilor, aceştia l-au urmărit, alertându-i şi pe colegii lor din Sibiu.

"Echipajul Poliţiei Rutiere l-a urmărit pe o rază de 60 de kilometri, până în localitatea Sibiu, iar pe parcursul distanţei a mai avut trei evenimente rutiere soldate cu pagube materiale. În municipiul Sibiu am trecut la blocarea acestuia şi, după blocare, acesta a fugit din autoturism", a declarat subcomisarul Remus Rusu, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu.

Poliţiştii au fugit după tânăr aproape un kilometru şi au reuşit să îl prindă.

Video Stirileprotv.ro

El a fost reţinut, pe baza unei ordonanţe, pentru 24 de ore şi a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Sibiu, urmând ca joi să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, pentru furt, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Potrivit poliţiştilor, tânărul a mai fost condamnat pentru furt în 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici