Sibiu: Un bărbat bolnav de gripă nouă, internat în comă, a murit la spital

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, bolnav de gripă nouă şi care se afla internat de patru săptămâni în stare de comă la Spitalul Clinic de Urgenţă din Sibiu, a murit, luni dimineaţă, acesta suferind şi de obezitate.

84 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Un bărbat bolnav de gripă nouă, internat în comă, a murit la spital

Sibiu: Un bărbat bolnav de gripă nouă, internat în comă, a murit la spital (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Surse medicale au declarat că bărbatul a murit în secţia de terapie intensivă, unde era internat de patru săptămâni.

Bărbatul a fost internat în stare gravă în 28 decembrie 2009, iar de atunci a fost ventilat mecanic. El nu a răspuns deloc la tratamentul administrat de medicii sibieni, iar starea sa a fost în permanenţă gravă.

Bărbatul avea 51 de ani şi era din municipiul Sibiu. Pacientul suferea de obezitate, care a determinat apariţia unor complicaţii ale bolii.

Cel de-al doilea caz grav de gripă nouă aflat sub supravegherea medicilor de la secţia de terapie intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă din Sibiu, un bărbat de 39 de ani, din Agnita, a răspuns la tratament şi a fost scos de pe aparate. Bărbatul a fost transferat de la reanimare în salon, iar medicii spun că îşi va reveni.

Bărbatul de 51 de ani este al doilea caz de deces din cauza gripei noi înregistrat în judeţul Sibiu. Primul caz a fost la un bărbat de 28 de ani din Copşa Mică. Acesta a decedat la sfârşitul anului 2009.

Numărul cazurilor de gripă nouă înregistrate în judeţul Sibiu este de 128.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici