Sibiul, votat destinaţia turistică a anului şi oraş care inspiră

Sibiul a fost votat destinaţia turistică a anului şi oraş care inspiră. „Oraşul nostru inspiră de 20 de ani alte destinaţii, prin creativitate şi viaţa animată care atrage sute de mii de turişti în fiecare an”, spune primarul Astrid Fodor.

313 afișări
Imaginea articolului Sibiul, votat destinaţia turistică a anului şi oraş care inspiră

Sibiul, votat destinaţia turistică a anului şi oraş care inspiră

„Am preluat ca primar, în numele Sibiului, nu unul, ci două premii pentru destinaţia noastră turistică. Unul distinge Sibiul ca <Oraş care inspiră> şi pe bună dreptate, pentru că oraşul nostru inspiră de 20 de ani alte destinaţii, prin creativitate şi viaţa animată care atrage sute de mii de turişti în fiecare an. Sibiul a adoptat turismul cultural, turismul de eveniment, cel sportiv, de aventură şi cel de cultură gastronomică, toate componente ale turismului de experienţă, deja de mulţi ani, Sibiul dând mereu tonul în turismul românesc. Marele premiu, cel de <Destinaţie a anului 2024>, vine să recunoască votul masiv pentru Sibiu, această distincţie acordându-se destinaţiei care a strâns cele mai multe voturi”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Competiţia a fostr organizată de Asociaţia Institutul pentru Oraşe Vizionare şi Asociaţia Destinaţia Anului.

Gala a avut loc la Ateneul Român din Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici