Sicriul cu trupul neînsufleţit al Doinei Cornea, depus la Colegiul Academic al UBB Cluj

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Doinei Cornea a fost depus, luni, în foaierul Colegiului Academic al Universităţii “Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca, pentru cei care doresc să îşi poată lua rămas bun de la fosta disidentă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

646 afișări
Imaginea articolului Sicriul cu trupul neînsufleţit al Doinei Cornea, depus la Colegiul Academic al UBB Cluj

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Doinei Cornea, depus la Colegiul Academic al UBB Cluj

Zeci de persoane au trecut deja prin faţa sicriului cu trupul neînsufleţit al Doinei Cornea, depus în foaierul Colegiului Academic al Universităţii “Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca, pentru a-i aduce acesteia un ultim omagiu şi a-şi lua rămas bun.

La catafalc este asigurată o gardă de onoare alcătuită din patru militari ai Diviziei 4 Infanterie „Gemina”.

Slujba religioasă de înmormântare va fi oficiată la ora 12.30 de un grup de preoţi în frunte cu episcopul Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, PS Florentin Crihălmeanu, iar la ora 14.30 cortegiul funerar va porni spre Cimitirul Central din Cluj-Napoca, unde la ora 15 va avea loc înhumarea Doinei Cornea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici