Siegfried Mureşan: Cazul Plumb ne arată unde se ajunge cu tupeu şi minciună în Europa: Niciunde

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a afirmat luni că Rovana Plumb nu va fi audiată din nou în Comisia JURI din PE, experţii din comisie vor lua o decizie finală pe baza informaţiilor primite la audierea care a avut loc joi. El a adăugat că acest caz ne arată unde se poate ajunge cu tupeu.

94 afișări
Imaginea articolului Siegfried Mureşan: Cazul Plumb ne arată unde se ajunge cu tupeu şi minciună în Europa: Niciunde

Siegfried Mureşan: Cazul Plumb ne arată unde se ajunge cu tupeu şi minciună în Europa: Niciunde

„Între Comisia juridică a Parlamentului European şi Rovana Plumb nu a existat de la verdictul de joi şi până astăzi nicio comunicare oficială. Comisia juridică a Parlamentului European a votat cu 20 - 0 că Rovana Plumb nu poate fi comisar european şi a decis să nu îi mai adreseze întrebări suplimentare în scris şi nici să o invite la o a doua audiere deoarece au fost suficiente etape în care putea convinge şi nu a convins. Europarlamentarii experţi din Comisia juridică vor da în această dimineaţă verdictul final exact pe baza informaţiilor pe care au decis respingerea ei joi”, a scris Siegfried Mureşan, pe Facebook.

Europarlamentarul liberal a adăugat că acest caz arată unde se poate ajunge cu tupeu în Europa.

Cazul Rovana Plumb ne arată unde se ajunge cu tupeu, cu minciună şi cu incompetenţă în Europa. Răspunsul este: Niciunde”, a susţinut Mureşan, într-o altă postare de pe Facebook.

Comisia pentru Afaceri Juridice (JURI) a Parlamentului European are, luni, o şedinţă extraordinară pentru a lua o decizie în ceea ce priveşte conflict de interese, în cazul Rovanei Plumb. Forul legislativ a dat vot de respingere pentru aceasta în poziţia de comisar european pe transporturi.

Comisia JURI va evalua conflictul de interese real sau potenţial şi al candidatului Ungariei pentru funcţia de comisar european, Laszlo Trocsanyi. Şedinţa Comisiei urmează să aibă loc, luni, în intervalul orar 11.30 - 12.30, ora României, au spus surse europene, pentru MEDIAFAX.

Rovana Plumb a primit un vot negativ, joi, în Comisia JURI pentru funcţia de comisar european. De asemenea, Laszlo Trocsanyi, candidatul Ungariei pentru funcţia de comisar european pentru extindere şi politica de vecinătate, a picat la vot în Comisia pentru Afaceri Juridice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici