Sile Cămătaru e în refuz alimentar după transferul la Penitenciarul Craiova

Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a susţinut, marţi, în faţa instanţei Tribunalului Bucureşti că "este în refuz alimentar de patru zile" din cauza faptului că a fost transferat la Penitenciarul Craiova, sâmbătă noaptea.

19 afișări
Imaginea articolului Sile Cămătaru e în refuz alimentar după transferul la Penitenciarul Craiova

Sile Cămătaru e în refuz alimentar după transferul la Penitenciarul Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

Sile Cămătaru - acuzat într-un proces, alături de fratele său, Ion Balint, şi alte 33 de persoane, pentru infracţiuni cu violenţă - a cerut magistraţilor să amâne judecarea procesului de marţi pentru că nu este în starea psihică necesară să participe la audierea martorilor.

El a mai spus că nu este fumător şi că a fost transferat din cauză că cineva de la penitenciar "are ceva cu el", precizând că a fost luat noaptea, fără bagaje, şi dus la Penitenciarul Craiova.

Instanţa a respins cererea de amânare, oferindu-i posibilitatea să ceară medicamente sau hrană, urmând să continue audierea unor martori.

Duminică, fraţii Vasile şi Ion Balint, zişi Sile şi Nuţu Cămătaru, au fost mutaţi de la Penitenciarele din Capitală în care erau încarceraţi, pentru că ar fi fost implicaţi în organizarea protestelor de la Penitenciarul Jilava în cazul ordinului ministrului Justiţiei privind primirea pachetelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici