SIMULARE BAC 2019 MATEMATICĂ. Barem de corectare subiecte REAL şi UMAN, clasele a XI-a şi a XII-a, la simulare bacalaureat 2019

Elevii au susţinut, miercuri, simularea la Bacalaureat 2019 la proba obligatorie a profilului (matematica sau istorie). Mediafax vă prezintă subiectele şi baremul de corectare simulare BAC 2019 publicate pe edu.ro.

3025 afișări
Imaginea articolului SIMULARE BAC 2019 MATEMATICĂ. Barem de corectare subiecte REAL şi UMAN, clasele a XI-a şi a XII-a, la simulare bacalaureat 2019

SIMULARE BAC 2019 MATEMATICĂ. Barem de corectare subiecte REAL şi UMAN, clasele a XI-a şi a XII-a, la simulare bacalaureat 2019

Barem Matematică Simulare BAC 2019

Barem Matematică Simulare BAC 2019. Ministerul Educaţiei a publicat baremul pentru subiectele la matematică la Simularea bacalaureat 2019. 

Barem Matematică Simulare BAC 2019, clasa a XI-a 

 

Barem Matematică Simulare BAC 2019, clasa a XII-a 

Subiecte BAC 2019 matematică

Simularea examenului de Bacalaureat 2019 se adresează elevilor înscrişi în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral / frecvenţă redusă la începutul anului şcolar 2018-2019, dar implică şi participarea elevilor claselor a XI-a zi şi a XII-a seral / frecvenţă redusă, învăţământ de masă (în total, aproximativ 300.000 de elevi), informează Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare din cadrul Ministerului Educaţiei.

Calendar examene la Simulare BAC 2019

Elevii vor susţine, miercuri, proba obligatorie a profilului (matematica / istorie), iar joi (21 martie), vor susţine proba la alegere a profilului şi specializării.

Pe 29 martie vor fi afişate rezultatele la simularea examenului de Bacalaureat 2019

Probele la examenul de simulate a Bacalaureatului încep la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

„Subiectele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a dezvolta temele prevăzute în programa de examen, parcurse până la această dată”, mai arată sursa citată.

Evaluarea lucrărilor la examenul de simulare BAC va fi realizată în baza unor bareme care „asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional”, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli, se mai explică în comunicat.

Rezultatele înregistrate la simularea de Bacalaureat 2019 vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele obţinute la examenul de simulare a Bacalaureatului nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici