Sindicatele feroviare discută, joi, cu reprezentanţii MT despre salarii

Subsecretarul de stat în Ministerul Transporturilor Constantin Axinia se va întâlni joi cu sindicatele din domeniul feroviar pentru a discuta despre problemele salariale, având în vedere că pe 31 ianuarie expiră contractul colectiv de muncă.

19 afișări
Imaginea articolului Sindicatele feroviare discută, joi, cu reprezentanţii MT despre salarii

Sindicatele feroviare discută, joi, cu reprezentanţii MT despre salarii (Imagine: Mediafax Foto)

"Joi, la ora 10.00, voi avea o întâlnire cu sindicatele, unde să vedem ce vor ei, ce avem noi şi ce putem", a declarat, marţi, Axinia.

Oficialul a precizat că vrea să vadă dacă sindicatele vor majorări, fiind posibil să existe disponibilizări pentru a se încadra în fondul de salarii.

Totodată, Axinia a adăugat că ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, vrea să reducă numărul de directori din cadrul CFR, considerând că sunt prea mulţi şefi de servicii.

El a mai spus că se va lua în considerare uniformizarea salariilor la nivelul societăţilor de căi ferate, deoarece pe sectoarele de călători, marfă şi infrastructură nivelul salarial nu este acelaşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici