Sindicatul Europol o ridiculizează pe Diana Şoşoacă: „Domnu’ Bode, aveţi mărunt sau îi plătiţi în natură?!” VIDEO

  • Sindicatul Europol postează o filmare inedită cu senatoarea independentă (fostă AUR) Diana Şoşoacă.
  • Îmbrăcată în costum popular, demnitara şterge geamurile unei maşini de poliţie parcată.
1803 afișări
Imaginea articolului Sindicatul Europol o ridiculizează pe Diana Şoşoacă: „Domnu’ Bode, aveţi mărunt sau îi plătiţi în natură?!” VIDEO

Captură video Sindicatul Europol

Probabil primul politician care curăţă geamurile unei maşini de poliţie. Deşi nu e legal să faci asta, Şoşoacă nu a ezitat.

„Domnu’ Bode, aveţi mărunt sau îi plătiţi în natură?!” se arată în descrierea ineditei filmări de pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Reacţiile internaţilor n-au întârziat să apară: Mai bine făcea Arafat geamanduri cu chipul ei ca sigur nu se mai apropia nimeni”, scrie un bărbat. „Băi băieţi, asta vă mănâncă cu tot cu uniforme”, comentează o internaută, „Halal parlamentar!!!”, scrie un alt internaut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici