Singura reşedinţă privată din Bucureşti care are buncăr antiatomic şi antichimic se poate vizita

Au fost decenii în care milioane de oameni s-au temut de un atac nuclear. Se temeau, în egală măsură, oameni obişnuiţi, miliardarii planetei, liderii democraţi şi dictatorii.

17135 afișări
Imaginea articolului Singura reşedinţă privată din Bucureşti care are buncăr antiatomic şi antichimic se poate vizita

Singura reşedinţă privată din Bucureşti care are buncăr antiatomic şi antichimic se poate vizita

În Bulevardul Primăverii din Bucureşti, “Obiectivul P50” pentru Directia a V-a, Securitate, se află buncărul anti-atomic al fostului dictator al României, cu tablou din coarne de cerb şi jilţuri sculptate. După fuga soţilor Ceauşescu, în ziua de 22 decembrie 1989, Direcţia a V-a de Securitate a abandonat obiectivul „Primăverii 50″ pe care l-a păzit cu străşnicie timp de 24 de ani. Acum, dacă plătiţi 200 de lei puteţi intra şi în buncărul pregătit pentru un atac nuclear sau chimic.

Povestea buncărului său antiatomic din Bucureşti, care există şi azi, într-un reportaj B365.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici