Singurul spital al animalelor orfane din sud-estul României, Help Lăbuş, îşi suspendă activitatea din cauza COVID

  • Spitalul animalelor orfane din oraşul Galaţi îşi suspendă activitatea după ce mai mulţi angajaţi s-au îmbolnăvit de Covid-19.
  • Unitatea, unică în regiunea de sud-est a României, a întrerupt relaţiile cu publicul timp de două săptămâni.
  • Animalele rămase în interior vor primi în continuare îngrijiri.
727 afișări
Imaginea articolului Singurul spital al animalelor orfane din sud-estul României, Help Lăbuş, îşi suspendă activitatea din cauza COVID

Un medic şi doi îngrijitori au COVID

Un medic şi doi îngrijitori de la Spitalul Animalelor Orfane din cadrul adăpostului „Ajutaţi-l pe Lăbuş” din Galaţi s-au infectat cu virusul SARS CoV-2.

Ca urmare, spitalul se va închide începând de sâmbătă, timp de două săptămâni.

Animalele rămase în interior vor primi tratament şi alte îngrijiri de la angajaţii adăpostului care nu au intrat în contact cu cei infectaţi.

Spitalul animalelor orfane îngrijeşte lunar sute de animale, în special câini şi pisici din judeţele Galaţi, Brăila, Vrancea şi Vaslui. Serviciile sunt gratuite, cheltuielile fiind acoperite de o fundaţie elveţiană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici