Singurul supravieţuitor din urma incendiului de la Spitalul Judeţean Neamţ a fost externat

  • Singurul supravieţuitor al incendiului de la Neamţ a fost externat
  • Bărbatul de 74 de ani a fost tratat la secţia ATI-COVID-19, la Leţcani, şi apoi în secţie de confirmaţi
  • Pacientul este acum vindecat şi a plecat acasă pe picioarele lui
948 afișări
Imaginea articolului Singurul supravieţuitor din urma incendiului de la Spitalul Judeţean Neamţ a fost externat

Singurul supravieţuitor din urma incendiului de la Spitalul Judeţean Neamţ a fost externat

Dintre cei şase pacienţi transferaţi din secţia ATI de la Spitalul Judeţean Neamţ, în noaptea incendiului, unul singur a supravieţuit. Este vorba despre un bărbat de 74 de ani, care a reuşit să învingă infecţia cu SARS-CoV-2.

El a fost internat iniţial în secţia de ATI, de la Spitalul Modular Leţcani. Pacientul era în stare foarte gravă, era intubat şi ventilat mecanic. După câteva săptămâni de tratament, starea sa s-a îmbunătăţit şi a fost transferat la o secţie din Spitalul de Boli Infecţioase, unde a mai fost tratat încă 14 zile. Bărbatul a fost externat în cursul acestei săptămâni.

lorin Roşu, managerul Spitalului de Boli Infecţioase spune că starea de sănătate a bărbatului este una bună şi că acum este vindecat.    

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici