SITUAŢIA DRUMURILOR | Traficul rutier este oprit pe trei drumuri naţionale din cauza inundaţiilor/ Pe Transfăgărăşan, restricţii de circulaţie

Traficul rutier este oprit, marţi, pe drumuri naţionale din trei judeţe, din cauza inundaţiilor din ultimele ore. Şi circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este întreruptă pe raza localităţii Budila, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de ape.

1586 afișări
Imaginea articolului SITUAŢIA DRUMURILOR | Traficul rutier este oprit pe trei drumuri naţionale din cauza inundaţiilor/ Pe Transfăgărăşan, restricţii de circulaţie

SITUAŢIA DRUMURILOR | Traficul rutier este oprit pe trei drumuri naţionale din cauza inundaţiilor/ pe Transfăgărăşan, restricţii de circulaţie

Astfel, tronsoanele de drumuri naţionale cu circulaţia întreruptă sunt, în judeţul Covasna, DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Cătruşa, în judeţul Suceava: DN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava şi în judeţul Vrancea: DN 2L, în localitatea Soveja.

Sunt şi două tronsoane de drumuri naţionale cu circulaţia îngreunată, respectiv în judeţul Bacău DN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova, unde se circulă pe jumătate de cale şi în judeţul Neamţ, DN15B Poiana Largului - Târgu Neamţ, în zona localităţii Petru Vodă, unde se circulă tot pe jumătate de cale.

Şi circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului este întreruptă pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri. Pe această secţie de cale ferată circulă însă doar garniturile unui operator privat.

Restricţii de circulaţie, marţi şi miercuri, pe Transfăgărăşan

Circulaţia autovehiculelor pe DN7C - Transfăgărăşan este restricţionată, marţi şi miercuri, în mai multe intervale orare şi pe diferite sectoare de drum, pentru a permite desfăşurarea unui eveniment automobilistic, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Astfel, vor fi instituite restricţii de circulaţie pe DN7C Transfăgărăşan, marţi şi miercuri, astfel:

- marţi (10 iulie 2018) - circulaţie oprită pe sectorul kilometric 67 - 151, în intervalele orare 09:00 - 13.00 şi 14:00 - 18:00;

- miercuri (11 iulie 2018) - circulaţie întreruptă pe sectorul kilometric 116 - 151, în intervalele orare 09.00 - 12.00 şi 14:00 - 17.30.

Circulaţia autovehiculelor va fi permisă pe sectoarele menţionate marţi, în intervalul orar 13:00 - 14:00 şi miercuri, în intervalul orar 12:00 - 14:00, sub stricta supraveghere a organizatorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici