Situaţie critică în Capitală: 250 de blocuri nu au apă caldă şi căldură. Primăria anunţă că punctele de la capătul reţelei se încarcă mai greu

Primăria Capitalei anunţă că, în acest moment, 250 de blocuri nu beneficiază de apă caldă şi căldură deoarece, odată cu răcirea vremii, a început procesul de încărcare a sistemului, iar punctele termice de la capătul reţelei se încarcă mai greu. Nu e vorba de avarii, subliniază PMB.

2906 afișări
Imaginea articolului Situaţie critică în Capitală: 250 de blocuri nu au apă caldă şi căldură. Primăria anunţă că punctele de la capătul reţelei se încarcă mai greu

PMB: 250 de blocuri nu au apă caldă şi căldură. Punctele de la capătul reţelei se încarcă mai greu

În acest moment, aproximativ 3% din imobilele racordate la sistemul centralizat de termoficare nu beneficiază de apă caldă şi căldură la parametrii normali. Este vorba despre 250 de blocuri din cele 8.300 de blocuri racordate la RADET, din sectoarele 1, 2, 3 şi 6, anunţă Primăria Capitalei.

Potrivit municipalităţii, „această situaţie este cauzată de faptul că, odată cu răcirea vremii a început procesul de încărcare a sistemului (operaţiune care nu se putea efectua înainte de perioada de consum), iar punctele termice de la capătul reţelei, adică zonele unde nu mai există CET-uri - Colentina şi Pantelimon - se încarcă mai greu”.

În aceste zone se pot resimţi fluctuaţii, însă nu este vorba despre avarii.

Echipele RADET sunt în teren 24 de ore din 24 şi până mâine, 23 noiembrie, situaţia va fi remediată în cel mai scurt timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
radet,
primărie,
pmb

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici