Sloganul Elenei Udrea la OSIM: „EU iubesc B”

Că Elena Udrea ţinteşte sus, cât mai sus, în ierarhia politică nu mai este un secret pentru nimeni. Mai puţin cunoscute sunt pregătirile asidue demarate deja de Elena Udrea pentru viitoarele campanii electorale.

30 afișări
Imaginea articolului Sloganul Elenei Udrea la OSIM: „EU iubesc B”

Sloganul Elenei Udrea la OSIM: „EU iubesc B” (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

De exemplu, recent, Udrea a depus la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) nu mai puţin de patru cereri pentru înregistrarea a tot atâtea sloganuri electorale. Din conţinutul acestora reiese că proaspăt aleasa preşedintă a PDL Bucureşti ţinteşte alegerile pentru Primăria Capitalei, dar şi alegeri la nivel naţional - fie pentru conducerea la vârf a PDL, fie pentru eventuale alegeri parlamentare şi, de ce nu, pentru preşedinţia României.

Astfel, la data de 19.11.2010, Elena Gabriela Udrea (Bdul Unirii nr. 15, bl 3, sc. 1. et. 1, ap. 4, Sector 5, Bucureşti, România) a solicitat OSIM dreptul de proprietate pentru sloga­nul "EU Bucureşti", cu o inimioară (love, of course) între cele două cuvinte, iar drept culori revendicate sunt specificate portocaliu (culoarea PDL) şi gri.

Citeşte mai multe despre sloganul Elenei Udrea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici