SMART E-LEARNING Rămâi curios şi SMART în autoizolare cu aplicaţia TED

  • Aplicaţia TED îţi pune la dispoziţie peste 2.000 de discursuri ţinute de lideri din diferite domenii
  • Discursurile din aplicaţia TED sunt organizate pe categorii şi sunt subtitrate în peste 100 de limbi
  • Aplicaţia TED este gratuită atât pe Android, cât şi pe iOS şi are zeci de milioane de utilizatori în întreaga lume
291 afișări
Imaginea articolului SMART E-LEARNING Rămâi curios şi SMART în autoizolare cu aplicaţia TED

SMART E-LEARNING Rămâi curios şi SMART în autoizolare cu aplicaţia TED

Ştii care este primul pas pentru a deveni mai SMART? Să fii curios. Aşa că dacă tot stai în casă, ce-ai zice să îţi hrăneşti curiozitatea? Uite aplicaţia TED te ajută fix la asta. În ea găseşti cele mai tari discursuri din cadrul conferinţei cu acelaşi nume care a strâns milioane de vizualizări în întreaga lume.

Aplicaţia TED îţi pune la dispoziţie peste 2.000 de discursuri ţinute de lideri din diferite domenii care ne inspiră prin ideile lor. Discursurile sunt organizate pe categorii, aşa că poţi alege exact ceea ce te interesează şi pot fi accesate uşor, direct de pe telefon sau de pe tabletă. De la fizică, filosofie, politică, tehnologie, leadership sau dezvoltare personală. Aplicaţia îţi pune la dispoziţie şi o secţiune cu cele mai noi sau mai populare discursuri.

Ele sunt subtitrate în peste 100 de limbi. TED îţi permite să descarci discursurile preferate în variantă video sau audio ca sa te poţi bucura de ele şi fără conexiune la internet. Aplicaţia este gratuită atât pe Android, cât şi pe iOS şi are zeci de milioane de utilizatori în întreaga lume.

La final, îţi urez să rămâi curios şi informat sau altfel spus SMART!

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici