Şoc de la Paris: computerul care conţine planul de trafic pentru Jocurile Olimpice din 2024 a fost furat

PC-ul a fost furat de la unul dintre angajaţii primăriei capitalei franceze.

577 afișări
Imaginea articolului Şoc de la Paris: computerul care conţine planul de trafic pentru Jocurile Olimpice din 2024 a fost furat

Şoc de la Paris: computerul care conţine planul de securitate pentru Jocurile Olimpice din 2024 a fost furat

Un plan de trafic pentru JO Paris 2024 ar fi fost furat de la unul dintre angajaţii primăriei capitalei franceze, care a raportat furtul unui computer şi stick-uri USB, în timp ce se afla la bordul unui tren.

Municipiul Paris clarifică acest lucru într-o notă, potrivit căreia „verificările iniţiale au relevat că muncitorul nu deţinea nicio informaţie referitoare la organizarea şi desfăşurarea poliţiei în timpul Jocurilor Olimpice şi Paralimpice”.

Ieri seară, postul BFMTV a anunţat că un computer şi câteva unităţi flash care conţin planurile de securitate Paris 2024 au fost furate într-un tren în gara Gare du Nord din capitala Franţei.

Parchetul francez a confirmat şi teoria municipalităţii din Paris, precizând că „unitatea flash conţinea doar notiţe referitoare la traficul din Paris în timpul Jocurilor Olimpice şi nu date sensibile privind planurile de securitate”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici