Societatea care asigură deszăpezirea în municipiul Sibiu, amendată de Poliţie

Serviciul Poliţiei Rutiere Sibiu a amendat, marţi, societatea care asigură deszăpezirea în municipiul Sibiu, cu suma de 6.000 de lei, pentru modul în care a curăţat străzile, circulaţia fiind îngreunată şi la ora prânzului pe majoritatea străzilor din municipiul Sibiu.

21 afișări
Imaginea articolului Societatea care asigură deszăpezirea în municipiul Sibiu, amendată de Poliţie

Societatea care asigură deszăpezirea în municipiul Sibiu, amendată de Poliţie (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Poliţiştii au amendat societatea responsabilă de deszăpezire în municipiul Sibiu în conformitate cu art. 3 din H.G 1391/2006, adică pentru faptul că nu a asigurat viabilitatea principalelor artere din municipiul Sibiu", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu, agentul Adela Negoi.

Deszăpezirea în municipiul Sibiu este asigurată de SC Schuster & Co Ecologic, în baza unui contract încheiat cu Primăria Sibiu.

Potrivit ultimelor informaţii ale societăţii de deszăpezire, operaţiunea s-a început încă de luni seară şi s-a acţionat, în principal, pe sectoarele de drum prioritare: poduri, viaducte, artere principale.

"Echipele de deszăpezire au intervenit încă de aseară (luni seară - n.r.) de la ora 22.30, iar până la ora 10.30 în această dimineaţă ( marţi dimineaţă - n.r.) au fost efectuate 22 de ieşiri pe trasee, cu şase utilaje. Până în prezent, au fost consumate peste 120 de tone de sare şi peste 10 tone de clorură de magneziu", se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sibiu.

Traficul în municipul Sibiu se desfăşoară însă cu dificultate, pe majoritatea arterelor şoselele fiind acoperite cu zăpadă frământată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici