Şofer beat, curse cu ATV în Alexandria. Poliţiştii au deschis focul

Trei echipaje de poliţie au încercat să oprească un şofer beat care făcea curse în Alexandria cu ATV-ul şi producea un zgomot foarte puternic.

758 afișări
Imaginea articolului Şofer beat, curse cu ATV în Alexandria. Poliţiştii au deschis focul

Focuri de armă în Alexandria pentru prinderea unui şofer beat care făcea curse cu ATV-ul

Poliţiştii din Alexandria au folosit, în noaptea de duminică spre luni, armamentul din dotare pentru a opri un bărbat care conducea un ATV la ieşirea din oraş către comuna Nanov, producând zgomot, după ce şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor.

Reporezentanţii IPJ Teleorman spun că la volan se afla un bărbat de 39 de ani, aflat într-o stare avansată de ebrietate.

A fost identificat autorul în persoana unui bărbat în vârstă de 39 de ani din comuna Nanov, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma folosirii armamentului nu au fost înregistrate victime omeneşti sau pagube materiale", spun reprezentanţii IPJ Teleorman.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Taguri:
şofer,
armă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici