Şofer care avea permisul suspendat, prins conducând cu 195 de kilometri la oră

Un şofer din Arad care avea permisul suspendat a fost prins conducând cu 195 de kilometri la oră pe DN 79, poliţiştii reuşind să îl oprească doar după ce l-au urmărit şi au blocat drumul.

265 afișări
Imaginea articolului Şofer care avea permisul suspendat, prins conducând cu 195 de kilometri la oră

Şofer care avea permisul suspendat, prins conducând cu 195 de kilometri la oră (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Arad, bărbatul conducea cu 195 de kilometri la oră pe DN 79, în apropiere de comuna Şimand, iar un echipaj a pornit în urmărirea autoturismului.

Şoferul, care este din Arad, nu a oprit şi a circulat inclusiv prin localitatea Şimand cu 147 de kilometri la oră, astfel că poliţiştii au anunţat alte echipaje care au blocat şoseaua la o distanţă de câţiva kilometri şi au reuşit să oprească autoturismul.

"La solicitarea agentului de poliţie de a prezenta documentele legale, bărbatul a refuzat, iar la verificări s-a constatat că acesta are suspendat dreptul de a conduce", se arată în comunicat.

De asemenea, poliţiştii au găsit în interiorul autoturismului un sistem de perturbare a aparatului radar.

Şoferul este cercetat penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat. El a fost amendat cu suma de 1.304 lei, în timp ce sistemul antiradar a fost confiscat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici