Şofer cu 185 de km/h prins pe autostrada A2

Un şofer care conducea cu 185 km/h a fost oprit pe autostrada A2 de poliţiştii de la Brigada Autostrăzi. Aproape 600 de amenzi pe autostrăzi, în minivacanţă.

305 afișări
Imaginea articolului Şofer cu 185 de km/h prins pe autostrada A2

Şofer cu 185 de km/h prins pe autostrada A2

În perioada 10 – 17 aprilie, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au acţionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea fluenţei traficului, iar, în urma neregulilor constatate, au aplicat 1.482 de sancţiuni contravenţionale celor care nu au respectat legislaţia.

Astfel, au fost aplicate 586 de sancţiuni persoanelor care au depăşit limita legală de viteză şi 101 celor care nu foloseau centura de siguranţă.

De asemenea, au fost aplicate 21 de sancţiuni pentru defecţiuni tehnice, 20 pentru lipsa Inspecţiei Tehnice Periodice şi 248 pentru nerespectarea O.G. nr. 37/2007, privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale şoferilor şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora.

Poliţiştii au aplicat 9 sancţiuni persoanelor aflate sub influenţa alcoolului la volan, 20 pentru staţionarea pe banda de urgenţă, 12 pentru depăşiri neregulamentare şi 2 pentru conducere agresivă.

Au reţinut 167 de permise de conducere, dintre care 107 pentru viteză şi 9 pentru infracţiuni.

Totodată, au fost retrase 38 de certificate de înmatriculare şi constatate 9 infracţiuni.

Acţiunile poliţiştilor Brigăzii Autostrăzi vor continua.

La data de 15 aprilie, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A2, la km 144, au depistat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism cu 185 de km/h. În urma testării acestuia cu aparatul drugtest, acesta a indicat valori pozitive la consumul de cocaină şi cannabis. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă şi reţinerea permisului, în vederea suspenarii dreptului de a conduce, fiind continuate cercetările.

Pe 13 aprilie, poliţişti ai Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva Nădlac, km 2, au oprit pentru control un ansamblu auto condus de un bărbat, de 47 de ani. În urma controlului, s-a stabilit că acesta ar fi intervenit asupra aparaturii de înregistrare cu un dispozitiv tip telecomandă. A fost sancţionat cu amendă, în valoare de 9.000 de lei şi a fost confiscată telecomanda.

La data de 13 aprilie, poliţişti ai Biroului de Poliţie Autostrada A1 Deva Nădlac au oprit pentru control un ansamblu rutier condus de un bărbat, de 47 de ani. În urma controlului, s-a constatat faptul că acesta ar fi utilizat, în aparatura tahografică, o altă cartelă decât cea emisă pe numele său. A fost sancţionat cu amendă, în valoare de 9.000 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici