Şofer de autobuz din oraşul Brăila, la un pas să leşine în timp ce era la volan

Un şofer de autobuz din oraşul Brăila a fost la un pas să leşine în timp ce se afla la volan, în maşină aflându-se numeroşi călători. Bărbatul de 41 de ani a reuşit să oprească autobuzul în siguranţă, iar unul dintre călători a sunat la 112.

743 afișări
Imaginea articolului Şofer de autobuz din oraşul Brăila, la un pas să leşine în timp ce era la volan

Şofer de autobuz din oraşul Brăila, la un pas să leşine în timp ce era la volan

Incidentul s-a produs vineri, pe Calea Galaţi din oraşul Brăila. În autobuzul companiei edilitare de transport se aflau cel puţin 20 de persoane în momentul în care şoferului i s-a făcut rău.

Martorii povestesc că în momentul în care autobuzul a ajuns în staţie, şoferul a fost la un pas să leşine, iar capul i-a căzut pe volan. Speriaţi, pasagerii au anunţat incidentul la numărul unic de urgenţă 112 şi au încercat să-l ajute pe bărbat, stropindu-l cu apă şi făcându-i vânt cu ziare.

Ulterior, şoferul şi-a revenit şi după ce s-a asigurat că autobuzul este gol, a dus maşina la garaj. Bărbatul va face mai multe analize medicale pentru a afla de ce i s-a făcut rău, mai ales că în
interiorul autobuzului funcţiona instalaţia de aer condiţionat.

„Şoferului i s-a făcut rău în timpul serviciului. A fost scos de pe traseu, a mers la spital. El nu avea probleme medicale cunoscute”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul societăţii Braicar, Cornel Săndulescu.

În timpul incidentului nu au fost persoane rănite sau pagube materiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici