Şofer implicat într-o tamponare, jefuit de pasagerii maşinii cu care a intrat în coliziune

Un bărbat din comuna doljeană Bratovoeşti, implicat într-o tamponare, a fost jefuit, sâmbătă, de doi pasageri ai autovehiculului cu care a intrat în coliziune, suspecţii sustrăgându-i o borsetă în care avea acte şi bani.

28 afișări

Agenţii Postului de Poliţie Bratovoeşti (Dolj) au fost solicitaţi, sâmbătă, să intervină pe drumul naţional DN 55 Craiova - Bechet, unde un şofer implicat într-o tamponare a fost tâlhărit de ocupanţii celui de-al doilea autoturism cu care acesta intrase în coliziune.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, bărbatului i-a fost sustrasă o borsetă în care se aflau acte personale şi suma de 400 lei, cei doi suspecţi de furt părăsind locul accidentului spre municipiul Craiova.

La scurt timp după ce le-a fost sesizat furtul, poliţiştii au reuşit să-i identifice pe Adrian O. (21 ani) şi Amar T. (37 ani), ambii din comuna doljeană Sadova, în maşina cărora a fost găsită borseta şoferului implicat în tamponare.

Cei doi tineri din Sadova s-au ales cu dosar penal, ei fiind cercetaţi pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici