Şofer împuşcat de poliţişti în trafic la Botoşani

  • Trei echipaje de poliţie au încercat interceptarea maşinii în trafic, însă şoferul a intenţionat să lovească autospeciala, impactul fiind evitat în ultima clipă de către poliţişti.
  • Oamenii legii l-au urmărit pe şofer şi au fost trase focuri de avertisment în plan vertical şi ulterior înspre pneurile autoturismului, iar şoferul a fost rănit.
1909 afișări
Imaginea articolului Şofer împuşcat de poliţişti în trafic la Botoşani

Urmărire în trafic cu focuri de armă la Botoşani. Şoferul a fost împuşcat de poliţişti

Poliţia oraşului Flămânzi, judeţul Botoşani, a fost sesizată, joi, de poliţişti din cadrul IPJ Iaşi că se află în urmărirea unei maşini al cărui şofer nu a oprit la semnalele acestora şi există posibilitatea să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un şanţ, de marginea drumului. Poliţiştii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenţia unei ambulanţe la faţa locului”, anunţă Poliţia Botoşani.

Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici