Şofer oprit cu focuri de armă după ce a livrat pizza beat la Secţia 2 Poliţie din Timişoara

Un bărbat de 38 de ani, angajat al unei pizzerii din Timişoara, care, miercuri după-amiaza, a livrat pizza beat la Secţia 2 de Poliţie din municipiu a fost prins de poliţişti după ce aceştia au tras mai multe focuri în plan vertical, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2528 afișări
Imaginea articolului Şofer oprit cu focuri de armă după ce a livrat pizza beat la Secţia 2 Poliţie din Timişoara

Şofer oprit cu focuri de armă după ce a livrat pizza beat la Secţia 2 Poliţie din Timişoara (Imagine: Shutterstock)

Potrivit reprezentanţlor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, unul dintre poliţiştii Secţiei 2 Timişoara a comandat, miercuri după-amiaza o pizza, însă când şoferul a ajuns cu comanda, omul legii şi-a dat seama că mirosea a alcool şi era în evidentă stare de ebrietate.

Când şoferul s-a urcat în maşină, poliţiştii l-au oprit şi l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,13 miligrame alcool pur în aerul expirat.

Conform surselor citate, şoferul pizzeriei a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar la întoarcere, bărbatul a reuşit să sară din mers din maşina poliţiei şi a luat-o la fugă.

Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă mai multe focuri de armă în aer pentru a-l prinde.

Bărbatul este acum cercetat penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici