Şofer RATB concediat, după ce a apărut într-o înregistrare lovind un pasager

Un şofer al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) a fost concediat, după ce imaginile în care apare lovind un călător pe care-l lasă apoi pe marginea drumului au fost difuzate de postul de televiziune Realitatea TV.

51 afișări
Imaginea articolului Şofer RATB concediat, după ce a apărut într-o înregistrare lovind un pasager

Şofer RATB concediat, după ce a apărut într-o înregistrare lovind un pasager

Marian Năstase, şofer pe unul din autobuzele liniei preorăşeneşti 425, a fost suspendat, sâmbătă, de conducerea RATB, iar o anchetă administrativă a fost începută după ce acesta a apărut, în nişte imagini filmate cu un telefon mobil, lovind un pasager, pe care apoi l-a lăsat pe câmp.

Duminică, RATB a anunţat că membrii comisiei de analiză şi cercetare a incidentului au propus desfacerea contractului său de muncă, după audierea şoferului şi analizarea materialelor prezentate.

"Directorul Exploatării Transport Autobuze a dispus desfacerea contractului de muncă a domnului Năstase Marian", se precizează în comunicatul de duminică al RATB.

Purtătorul de cuvânt al RATB, Marius Vlădărău, declara că incidentul surprins în imaginile difuzate de un post de televiziune s-a petrecut vineri. "Este prima dată când ne confruntăm cu o situaţie de acest gen", preciza Vlădărău.

Realitatea TV a prezentat, sâmbătă, un filmuleţ înregistrat cu un telefon mobil şi furnizat postului de o telespectatoare, în imagini apărând un bărbat care loveşte un altul. Imaginile sunt filmate din interiorul unui autobuz. Potrivit Realitatea TV, agresorul este şoferul respectivului autobuz, iar victima este unul dintre pasagerii unei curse Bucureşti-comuna Jilava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici