Şofer reclamat că ar conduce haotic prin Ploieşti, prins cu alcoolemie record

Un şofer cu alcoolemie record a fost prins luni, în ziua de Crăciun, conducând maşina prin Ploieşti, după ce poliţiştii au fost sesizaţi de ceilalţi participanţi la trafic că acesta conduce haotic.

4703 afișări
Imaginea articolului Şofer reclamat că ar conduce haotic prin Ploieşti, prins cu alcoolemie record

Şofer reclamat că ar conduce haotic prin Ploieşti, prins cu alcoolemie record

În jurul orei 18.00, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti, în timp ce desfăşurau activităţi de verificare şi control al traficului rutier în municipiu, au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Veniamin Costache, din oraş, un şofer conduce haotic, fiind posibil să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au făcut verificări pentru depistarea autoturismului în cauză, acesta fiind oprit, pentru control.

La volan, a fost identificat un bărbat de 40 de ani, din municipiul Ploieşti.

La solicitarea documentelor personale şi ale autoturismului, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul emana halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, bărbatul a fost dus la o unitate medicală, în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici