Şoferii "agresivi" - un an fără carnet. Deputaţii vor să termine legea în această săptămână. Cum defineşte şeful poliţiei "agresivitatea"

În faţa valului de acte de violenţă în trafic, poliţiştii de la Circulaţie au propus unele măsuri de pedepsire, inspirate din modelul spaniol.

45 afișări
Imaginea articolului Şoferii "agresivi" - un an fără carnet. Deputaţii vor să termine legea în această săptămână. Cum defineşte şeful poliţiei "agresivitatea"

Şoferii "agresivi" - un an fără carnet. Deputaţii vor să termine legea în această săptămână. Cum defineşte şeful poliţiei "agresivitatea" (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Seria actelor de violenţă în trafic continuă şi la începutul acestui an. Zilele trecute, o şoferiţă a fost atacată pe Calea Vitan, din Bucureşti. Imaginile surprinse de o echipă de filmare arată cum un bărbat loveşte cu picioarele portiera maşinii în care se afla victima. Una dintre lovituri reuşeşte chiar să smulgă oglinda laterală a Roverului în care se afla femeia.

Citeşte mai multe despre măsurile propuse de poliţişii de la Circulaţie pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici