Şoferii au blocat un pod spre Vama Borş, fiind întorşi din drum de poliţiştii de frontieră

Sute de şoferi orădeni participanţi la marşul de protest faţă de triplarea taxei auto au blocat, sâmbătă la prânz, un pod de acces spre Vama Borş şi s-au îndreptat cu maşinile spre punctul de trecere a frontierei, dar un echipaj al Poliţiei de Frontieră a format un filtru în dreptul localităţii Sântion şi i-a oprit.

115 afișări
Imaginea articolului Şoferii au blocat un pod spre Vama Borş, fiind întorşi din drum de poliţiştii de frontieră

Şoferii au blocat un pod spre Vama Borş, fiind întorşi din drum de poliţiştii de frontieră (Imagine" Mediafax Foto)

Un protestatar a încercat să blocheze drumul unei maşini care a vrut să treacă şi la un moment dat a căzut, fiind apoi imobilizat de jandarmi, întrucât era agresiv. El nu a fost rănit în urma incidentului.

Şoferii opriţi de poliţişti s-au întors de pe şoseaua spre Vama Borş şi ameninţă că vor bloca Calea Clujului.

Câteva sute de şoferi orădeni participanţi la marşul de protest faţă de triplarea taxei auto au blocat, sâmbătă la prânz, drumul de acces spre Vama Borş, astfel că circulaţia în zonă a fost deviată de poliţişti, iar prefectul judeţului Bihor, Mircea Ghitea, a mers să discute cu protestatarii.

Citeşte şi:

Sute de şoferi protestează faţă de triplarea taxei auto (Video)

Taxa auto a fost triplată luni, odată cu publicarea în MO

Vezi aici cât va fi taxa auto pentru maşinile rulate (Video)

Taxa auto se va tripla şi pentru maşinile noi Euro 4 cu motoare mai mari de 2 litri

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici