Şoferii români sunt nervoşi, grăbiţi şi obsceni

Străinii care ne vizitează ţara sau locuiesc aici sunt îngroziţi de felul în care şofează românii şi de mania lor pentru viteza excesivă şi manevrele periculoase. Gilles Saussier, fotoreporter francez care vine aproape anual în România, a ajuns la concluzia că liniile de pe carosabil nu au nicio noimă pentru români.

23 afișări
Imaginea articolului Şoferii români sunt nervoşi, grăbiţi şi obsceni

Şoferii români sunt nervoşi, grăbiţi şi obsceni (Imagine: Mediafax Foto)

Italianul Carlo Marchegiano, care e pasionat de raliuri şi a traversat continente pe traseul celebru Paris-Dakkar, reclamă faptul că românii au maşini prea puternice pentru ceea ce sunt capabili să conducă.

Citeşte mai multe despre şoferii din România pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici