Şoferiţa implicată în accidentul din Iaşi, în care au murit 4 muncitori, era băută

Şoferiţa implicată în accidentul produs în noaptea de joi spre vineri în Iaşi, în urma căruia 4 muncitori care lucrau la reabilitarea drumului au murit, era băută, susţin poliţiştii.

1442 afișări
Imaginea articolului Şoferiţa implicată în accidentul din Iaşi, în care au murit 4 muncitori, era băută

Şoferiţa implicată în accidentul din Iaşi, în care au murit 4 muncitori, era băută

Din cercetările efectuate de poliţiştii din Iaşi, s-a constatat faptul că în accidentul produs în noaptea de joi spre vineri au fost implicate un grup de muncitori şi două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 39 de ani şi o autoutilitară oprită pe partea carosabilă.

În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 4 au fost rănite.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Cercetările continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici