Şoferiţă româncă, arestată în Ungaria în urma unui accident soldat cu un mort şi doi răniţi grav

Poliţia ungară a arestat sâmbătă o româncă în vârstă de 34 de ani care conducea un vehicul ce a intrat vineri în coliziune cu un camion, pe autostrada M3, în estul Ungariei, un accident soldat cu un mort, pe loc, şi doi răniţi grav, a căror viaţă este în pericol, relatează MTI.

601 afișări
Imaginea articolului Şoferiţă româncă, arestată în Ungaria în urma unui accident soldat cu un mort şi doi răniţi grav

Şoferiţă româncă, arestată în Ungaria în urma unui accident soldat cu un mort şi doi răniţi grav (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Maşina, cu numere de înmatriculare în Italia, a intrat în coliziune, în viteză, cu un camion. Un pasager în vârstă de 48 de ani a murit, iar alţi doi au fost răniţi grav, viaţa acestora fiind în pericol, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale pentru MTI, care nu oferă alte informaţii.

Poliţia a declanşat o investigaţie, sub suspiciunea de conducere imprudentă, a declarat Bertalan Gasko.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici