Şoferul care a accidentat doi pietoni, pe trotuar, găsit după şase ore

Poliţiştii din Constanţa l-au identificat, marţi, după şase ore de căutări, pe bărbatul care a lovit cu maşina, pe trotuar, doi pietoni, şoferul fiind găsit la spital, unde a susţinut că s-a internat după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla la volan.

35 afișări
Imaginea articolului Şoferul care a accidentat doi pietoni, pe trotuar, găsit după şase ore

Şoferul care a accidentat doi pietoni, pe trotuar, găsit după şase ore (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, comisarul-şef Constantin Dancu, marţi dimineaţă, în jurul orei 06.30, un şofer a pierdut controlul volanului pe Bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa, iar maşina a ajuns pe trotuar şi a lovit două persoane. După producerea accidentului, şoferul a fugit de la locul faptei, lăsându-şi victimele în stradă.

Cele două persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru a le fi acordate îngrijirile medicale, dar viaţa uneia dintre victime, Eugen Husaru, în vârstă de 55 de ani, nu a mai putut fi salvată. Cel de-al doilea pieton, Marian Ionuţ Nica, de 37 de ani, a fost rănit uşor, la genunchiul drept.

Autorul accidentului, Gelu Matei, de 28 de ani a fost identificat după aproximativ şase ore de la comiterea faptei.

Poliţiştii au găsit maşina, un autoturism BMW, într-un garaj de pe o stradă din municipiul Constanţa şi au descoperit că între timp bărbatul se internase în spital pentru analize. El le-a declarat poliţiştilor că în momentul producerii accidentului i s-ar fi făcut rău şi din acest motiv a pierdut controlul volanului după care s-a speriat şi a fugit de la locul accidentului.

Ancheta poliţiştilor este în desfăşurare, şoferul vinovat urmând să fie cercetat pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici