Şoferul care a demarat cu agentul de poliţie agăţat de maşină a fost reţinut

Şoferul care a plecat în noaptea de vineri spre sâmbătă cu un agent de poliţie agăţat de maşină a fost reţinut pentru 24 de ore, a anunţat Poliţia Capitalei. Acesta este cercetat pentru ultraj.

1015 afișări
Imaginea articolului Şoferul care a demarat cu agentul de poliţie agăţat de maşină a fost reţinut

Poliţia Capitalei a anunţat sâmbătă dipă-amiază că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au dispus reţinerea pentru 24 de ore a şoferului care a pornit cu un agent de poliţie agăţat de maşina lui.

Şoferul este cercetat pentru ultraj, au mai anunţat poliţiştii.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei,.în noaptea de vineri spre sâmbătă un agent de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere, a oprit o maşină pe şoseaua Ştefan cel Mare care a fost înregistrată cu o viteză mai mare decât limita legală.

Şoferul a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care s-a incercat extragerea acestuia din maşină, moment în care a demarat cu agentul de poliţie agăţat de autovehicul. Şoferul şi-a continuat deplasarea, fiind urmărit de către colegii de echipaj ai poliţistului rutier.

La intersecţia şoselei Ştefan cel Mare cu Calea Dorobanţilor, şoferul a executat o manevră şi a lovit un panou matalic de protecţie al unei construcţii.

Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri. În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 41 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici