Şoferul care a spart BARAJELE poliţiştilor din Constanţa a fost internat într-un centru medical pentru tulburări mintale

Şoferul de 40 de ani, care a fost oprit de poliţiştii din Constanţa doar după ce au făcut uz de armă, acesta forţând şi barajele ridicate de oamenii legii în calea lui, a fost internat într-o unitate medicală, din dispoziţia instanţei, după ce s-a constatat că suferă de tulburări mintale.

3788 afișări
Imaginea articolului Şoferul care a spart BARAJELE poliţiştilor din Constanţa a fost internat într-un centru medical pentru tulburări mintale

Şoferul care a spart BARAJELE poliţiştilor din Constanţa a fost internat într-un centru medical pentru tulburări mintale

Iniţial, bărbatul, de profesie medic stomatolog în Bucureşti, a fost arestat preventiv pentru 20 de zile după ce a refuzat să îi fie recoltate probe biologice, dar, după ce a fost expertizat psihiatric, procurorii au solicitat internarea provizorie a acestuia într-o unitate medicală, deoarece se pare că ar suferi de o tulburare mintală.

Judecătoria Mangalia a admis, joi, propunerea procurorilor, şi a dispus internarea medicală provizorie a stomatologului într-o unitate specializată de asistenţă medicală, „până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea măsurii”. Decizia magistraţilor a fost executorie, astfel că bărbatul a fost transferat la Secţia de Neuropsihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, aflată la Palazu Mare.

Duminică dimineaţă, un echipaj de poliţie a încercat să oprească în municipiul Mangalia şoferul unui autoturismde lux, dar conducătorul auto nu a oprit la semnalul echipajului şi a continuat deplasarea în viteză. La intrarea în Eforie Nord el a forţat un baraj al Poliţiei, format din două autospeciale şi o motocicletă, una dintre autospeciale fiind zgâriată uşor. Ulterior, în zona podului de la Agigea, un alt baraj al poliţiei a reuşit să-l oprească pe şofer, dar numai după ce un poliţist a efectuat un foc de avertisment în plan vertical.

Dus la sediul Poliţiei din Mangalia, bărbatul a refuzat să-i fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei sau pentru a se afla daccă era sub influenţa substanţelor psihotrope, fiind reţinut, iar apoi, o zi mai târziu, arestat preventiv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici