Şoferul Ferrari-ului care a accidentat mortal un tânăr pe trotuar, cercetat în stare de arest

Bărbatul care a accidentat mortal un tânăr, pe trotuar, în zona centrală a Timişoarei, după ce a scăpat autoturismul Ferrari de sub control, va fi cercetat în continuare în stare de arest, recursul făcut de acesta la măsura arestării fiind respins, miercuri, de Tribunalul Timiş.

23 afișări
Imaginea articolului Şoferul Ferrari-ului care a accidentat mortal un tânăr pe trotuar, cercetat în stare de arest

Şoferul Ferrari-ului care a accidentat mortal un tânăr pe trotuar, cercetat în stare de arest

Potrivit Laviniei Biriş, consilier la Biroul de Presă al Tribunalului Timiş, recursul formulat de Adrian Cocoană, care a contestat măsura arestării preventive pe 29 de zile, a fost respins, miercuri, de un complet al Tribunalului Timiş.

Astfel, Adrian Cocoană va fi cercetat în continuare în stare de arest preventiv.

Adrian Cocoană a fost arestat preventiv, joi seară, pentru 29 de zile, sub acuzaţia de omor din culpă şi fugă de la locul accidentului, după ce, conducând cu viteză, a scăpat autoturismul Ferrari de sub control şi a accidentat mortal un tânăr aflat pe trotuar, în zona centrală a Timişoarei.

Şeful Poliţiei Rutiere Timiş, Florin Bolbos, a declarat că şoferul avea viteză foarte mare în momentul accidentului, fiind pe o porţiune de drum drept. Pe sensul său de mers, pe ambele benzi erau maşini în faţa sa, iar el a intrat în depăşire pe contrasens. Pentru că veneau maşini din faţă, a vrut să intre pe sensul său, a lovit un taximetru, care a ricoşat în dreapta, iar Ferrari-ul s-a izbit de un cap de pod, însă înainte a lovit şi doi pietoni.

Şoferul a fugit de la locul accidentului şi s-a predat Poliţiei după aproape 24 de ore. El le-a spus oamenilor legii că a plecat de la locul accidentului după ce s-a speriat de mulţimea care-i spunea că este un criminal.

Tânărul de pe trotuar lovit de maşină a murit la scurt timp, la spital, în timp ce prietena acestuia, lovită şi ea de acelaşi autoturism, a suferit câteva leziuni. Pasagerii din taximetru, două femei şi doi copii, au scăpat nevătămaţi.

Tatăl şi câţiva prieteni ai şoferului le-au declarat poliţiştilor că acesta obişnuieşte să circule cu viteză.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici