Şoferul maşinii în care se afla Răzvan Cuc a rămas fără permis în urma accidentului din Capitală

Şoferul maşinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depăşire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

1698 afișări
Imaginea articolului Şoferul maşinii în care se afla Răzvan Cuc a rămas fără permis în urma accidentului din Capitală

Şoferul maşinii în care se afla Răzvan Cuc a rămas fără permis în urma accidentului din Capitală

Reprezentanţi ai Brigăzii Rutiere din cadrul Poliţiei Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că şoferul maşinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depăşire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

Răzvan Cuc a declarat, luni, după accidentul suferit, că şi-a fracturat mâna şi că va trebui să poarte ghips în următoarele trei luni, precizând însă că-şi va continua activitatea guvernamentală şi că miercuri va merge în inspecţie pe şantier. Ministrul Transporturilor a spus că şoferul său nu a mai avut astfel de accidente în trecut şi că purta centura de siguranţă în momentul impactului.

Şoferul maşinii în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, implicat luni într-un accident rutier în Capitală şi aflat în prezent la Spitalul Floreasca, ar fi efectuat o depăşire neregulamentară peste marcajul continuu, moment în care a fost acroşat de o altă maşină.

Taguri:
accident,
răzvan cuc,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici