Soldat american, împuşcat mortal de poliţiştii germani după ce a luat un ostatic

Poliţia dintr-un oraş din sudul Germaniei a împuşcat şi ucis un soldat american, joi noaptea, după ce acesta fusese dat în urmărire pentru că a ţinut-o ostatică pe prietena sa, în apartamentul acestuia.

21 afișări
Imaginea articolului Soldat american, împuşcat mortal de poliţiştii germani după ce a luat un ostatic

Soldat american, împuşcat mortal de poliţiştii germani după ce a luat un ostatic (Imagine: Mediafax Foto)

După o scurtă şi intensă urmărire care a avut loc joi noaptea şi în care au fost folosite şi un elicopter şi o cameră cu infraroşu, ofiţerii l-au găsit pe suspect şi l-au împuşcat, relatează, în ediţia de vineri, Spiegel Online.

Poliţia l-a dat în urmărire pe bărbat pentru că prietena acestuia a depus o plângere împotriva lui în care susţinea că a fost sechestrată în apartamentul acestuia, legată şi ameninţată, dar a reuşit să scape.

Autorităţile l-au găsit pe soldatul american, a cărui identitate nu a fost, deocamdată, dezvăluită, în oraşul german Königsberg. Acesta i-a ameninţat pe ofiţeri cu o armă M4 şi a fost împuşcat, iar, câteva ore mai târziu, a murit la spital, în oraşul Schweinfurt, unde se afla baza sa militară.

Fosta prietenă a bărbatului a informat Poliţia că a fost legată şi ameninţată violent de către acesta, înainte să poată fugi din apartament. Poliţia germană şi cea americană investighează, în prezent, incidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici