Soldaţii americani de la Deveselu şi-au făcut poze cu participanţii la parada de 1 Decembrie din Slatina

Soldaţii americani de la Baza NATO din Deveselu au participat, duminică, la Slatina, la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României. Militarii americani s-au fotografiat cu localnicii şi au ascultat melodiile populare interpretate pe scena amplasată în centrul oraşului.

1074 afișări

Două mii de oameni au participat, duminică, la Slatina, la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

Pe lângă parada militară, slătinenii au avut parte şi de momente artistice.

În centrul oraşului a răsunat melodia „Acasă-i România”, pe care o tânără româncă din Diaspora a cântat-o, în turul doi al alegerilor prezidenţiale, într-o secţie de votare din străinătate. Melodia a devenit virală în spaţiul public şi a moblizat sute de mii de oameni să meargă la vot.

La manifestările dedicate Zilei Naţionale din Slatina au participat şi militarii de la Baza NATO din Deveselu, care s-au fotografiat cu localnicii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici