Solicitarea Arhiepiscopiei Tomisului de a permite pelerinajul de Sfântul Andrei a fost respinsă

  • Solicitarea Arhiepiscopiei Tomisului de a permite pelerinajul de Sfântul Andrei a fost respinsă miercuri de Tribunalul Constanţa.
  • Decizia nu este definitivă.
345 afișări
Imaginea articolului Solicitarea Arhiepiscopiei Tomisului de a permite pelerinajul de Sfântul Andrei a fost respinsă

Solicitarea Arhiepiscopiei Tomisului de a permite pelerinajul de Sfântul Andrei, respinsă

„Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a pârâtului Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa şi a inspectorului-şef Roşca Ionel, formulată de reclamanţi. Respinge, ca neîntemeiată, excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant legal a inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa, invocată de reclamanţi. Respinge, ca neîntemeiate, excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant legal a reprezentantului Arhiepiscopiei Tomisului şi excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant convenţional a avocaţilor ...”, se arată în decizie.

Hotărârea nu este definitivă, având drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare.

Arhiepiscopia Tomisului ceruse la Tribunalul Constanţa anularea unei decizii a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa prin care se interzicea ca la pelerinaje să participe alte persoane în afara celor care au domiciliul în localitatea unde se desfăşoară.

Arhiepiscopul Teodosie a anunţat încă din 14 noiembrie că va ataca în instanţă orice restricţie care va împiedica pelerinajul anual la Peştera Sfântului Apostol Andrei. În 30 noiembrie este Praznicul Sfântului Apostol Andrei şi se organiza pelerinajul de la Peştera şi Mânăstirea Sfântul Apostol Andrei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici