Solistul rock Leo Iorga va fi operat pentru o tumoare la plămâni

Solistul rock Leo Iorga va fi operat, joi, la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală, pentru extirparea unei tumori la plămâni, au declarat, miercuri, surse medicale.

140 afișări
Imaginea articolului Solistul rock Leo Iorga va fi operat pentru o tumoare la plămâni

Solistul rock Leo Iorga va fi operat pentru o tumoare la plămâni (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

Medicii au descoperit recent că Leo Iorga are o tumoare la plămâni, acesta fiind programat pentru operaţie joi, la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", au precizat sursele citate.

Leo Iorga s-a născut la Arad, în 1964, şi a debutat ca toboşar în trupa Liceului "Ioan Slavici" din localitate. Între anii 1984 şi 1985 a fost solist al grupului Pacific, iar din 1985 până în 1988 a fost toboşar şi solist pentru Sui-Generis. Ulterior, el a devenit solistul trupei Cargo, după care, din 1988 până în 1996 a fost solist al trupei Compact. În 1996 s-a alăturat trupei Schimbul 3. În prezent, Leo Iorga este solist al trupei Pacifica.

Din discografia lui fac parte albumele "Cine eşti tu oare" (1991, Compact) şi "O altă tăcere" (2005, Pacifica).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici