VIDEO: Soluţie alunecoasă, împrăştiată pe şosele din Capitală. Cine răspunde pentru accidentele produse. „E ulei pe toată strada”

  • O firmă de salubritate care acţionează în Sectorul 2 al Capitalei a fost amendată
  • A stropit cu o substanţă care a făcut ca strada să devină alunecoasă
  • Mai multe maşini s-au ciocnit, marţi, în Capitală
3020 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Soluţie alunecoasă, împrăştiată pe şosele din Capitală. Cine răspunde pentru accidentele produse. „E ulei pe toată strada”

Sursa: Facebook Soare Valeriu Constantin

„Marţi, poliţiştii Brigăzii Rutiere au sancţionat contravenţional un operator de salubritate din Sectorul 2 pentru nerespectarea prevederilor OG 43/1997, privind regimul juridic al drumurilor”, potrivit unui anunţ al Brigăzii Rutiere din Bucureşti.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că pe mai multe străzi din Sectorul 2 s-a format o peliculă glisantă „care a afectat starea de practicabilitate a părţii carosabile şi a pus în pericol siguranţa participanţilor la traficul rutier”.

La nivelul Brigazii Rutiere au fost înregistrate 21 de apeluri şi s-au produs mai multe accidente rutiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici