Sorin Blejnar, fost şef ANAF, a fost ELIBERAT din arest după şase luni

Fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, va fi eliberat din arest, au decis, joi, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.

2784 afișări
Imaginea articolului Sorin Blejnar, fost şef ANAF, a fost ELIBERAT din arest după şase luni

Fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, va fi eliberat din arest au decis magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.

UPDATE 20:33 Sorin Blejnar a fost eliberat din arest

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins, joi, contestaţia procurorilor DNA la decizia Tribunalului Bucureşti care a admis în data de 21 aprilie ca Sorin Blejnar să fie cercetat sub control judiciar.

Fostul şef ANAF se află de şase luni în arest preventiv, el urmând să fie eliberat din Penitenciarul Rahova.

Tribunalul Prahova a decis, pe 8 noiembrie 2016, arestarea preventivă a fostului preşedinte al ANAF, Sorin Blejnar, în dosarul în care acesta este acuzat că, în calitate de şef al instituţiei, ar fi primit peste 13 milioane de lei, alături de alte persoane, pentru exercitarea influenţei asupra unor subalterni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici