Video FOTO Cinci persoane, între care un copil de 2 ani, rănite grav după ce maşina lor a intrat într-un TIR

Cinci persoane, între care o fetiţă de doi ani, au fost rănite grav într-un accident rutier produs, joi după-amiază, după ce un autoturism a intrat, din spate, într-un TIR, pe un drum din judeţul Constanţa

125 afișări

Pentru salvarea persoanelor din maşina, la locul producerii accidentului intervine un echipaj de la Descarcerare.

Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Dorobanţu către Hârşova, când un autoturism în care se aflau două femei, doi bărbaţi şi o fetiţă de doi ani, a lovit puternic din spate un camion încărcat cu gresie.

Potrivit ISU Constanţa, toate victimele sunt în viaţă, dar au suferit răni foarte grave.

Cei doi bărbaţi au suferit traumatisme cranio-cerebrale şi au fost duşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu două ambulanţe SAJ.

Fetiţa de doi a fost resuscitată, intubată, şi a fost trimisă la spital cu elicopterul SMURD, iar cele două femei, au fost şi ele intubate, fiind în stare critică, şi au fost trimise la spital cu autospecialele SMURD.

Poliţiştii de la Rutieră urmează să stabilească în cel fel s-a produs accidentul şi cine se face vinovat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici