Sorina Pintea a refuzat în scris transferul către un spital penitenciar, anunţă MAI

  • Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Bogdan Despescu, a declarat că Sorina Pintea a refuzat în scris transferul la un spital penitenciar.
  • Acesta a mai spus că Sorina Pintea a avut posibilitatea de a vorbi cu avocaţii la telefon şi au fost respectate condiţiile de confidenţialitate.
759 afișări
Imaginea articolului Sorina Pintea a refuzat în scris transferul către un spital penitenciar, anunţă MAI

Sorina Pintea a refuzat în scris transferul către un spital penitenciar, anunţă MAI

Secretarul de stat în Ministerul de Interne, Bogdan Despescu, a declarat că Sorina Pintea a refuzat, joi seara, transferul la un spital penitenciar. Fostului ministru al Sănătăţii i-a fost acordată asistenţă medicală în arestul central.

„Persoana a refuzat în scris transferul. Ulterior, în jurul orei 19.00, i s-a asigurat, la cerere, efectuarea unei convorbiri telefonice în condiţii de confidenţialitate cu unul dintre avocaţii săi”, a spus Bogdan Despescu.

Reprezentanţii Ministerului de Interne spun că informaţiile din spaţiul public nu fac nimic altceva decât să denigreze imaginea MAI.

Avocaţii Sorinei Pintea au depus, marţi, o sesizare către Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă nr. 1 din Bucureşti, reclamând faptul că fostului ministru i-au fost încălcate mai multe drepturi, că a fost expusă în situaţia în care se află, adusă în cătuşe la medic şi împinsă de un agent din escortă.

Soţul Sorinei Pintea a reclamat, joi, faptul soţia sa trebuia să fie internată, aşa arestată cum era, să îi fie făcute analizele complete, iar procurorii trebuiau să nu intervină deloc sau să se asigure că personalul medical face totul pentru ca pacientul să fie corect tratat.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici