Sorina Plăcintă: Declaraţia mea de avere este făcută corect, cred că e o neînţelegere

Senatorul PDL Sorina Plăcintă a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, despre sesizarea făcută de Agenţia Naţională de Integritate către Parchetul ICCJ, că declaraţia sa de avere este întocmită corect şi din punctul ei de vedere este vorba despre o neînţelegere, care se va lămuri.

45 afișări
Imaginea articolului Sorina Plăcintă: Declaraţia mea de avere este făcută corect, cred că e o neînţelegere

Sorina Plăcintă: Declaraţia mea de avere este făcută corect, cred că e o neînţelegere (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Declaraţia mea de avere este făcută corect şi cred că este o neînţelegere. Sunt convinsă că, uitâdu-se din nou ANI pe documente, se vor lămuri toate lucrurile", a spus fostul ministru al Tineretului şi Sportului.

Ea a precizat că, din ceea ce înţelege, sesizarea ANI face referire la declaraţia de avere din 2009.

"Nu am citit, este vorba de anul 2009, an pentru care deocamdată nu s-a făcut declaraţia de avere. Ea s-a făcut pentru 2008, care este depusă, iar pentru 2009 se va depune în 2010, în februarie sau martie. Toate modificările pe care Agenţia de Integritate le menţionează sunt pentru 2009", a explicat aceasta.

Sorina Plăcintă a menţionat că nu a ştiut despre cercetările ANI în cazul său, ci doar despre unele verificări făcute pe 23 iulie 2009, pentru anul 2008, iar atunci lucrurile au fost clarificate.

"O să trimit avocatul, dacă va fi nevoie voi merge şi eu, o să arătăm documentele şi sunt convinsă că lucrurile se vor rezolva. Nu am nimic de ascuns", a mai afirmat Sorina Plăcintă.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat, joi, Parchetul ICCJ să facă cercetări în cazul senatorului PDL Sorina Plăcintă, fost ministru al Tineretului şi Sportului, pentru că nu a menţionat în declaraţiile de interese că este acţionar şi administrator la mai multe societăţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici