Soţia ambasadorului Olandei, fotografie cu doctori purtând mesajul "Medicii vor România în Schengen"

Medicul Cătălin Cîrstoiu, care a operat-o pe soţia ambasadorului Olandei, a postat joi, pe pagina sa de Facebook, o fotografie cu Cristina van Bonzel şi mai mulţi medici de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, care poartă tricouri cu mesajul "Medicii vor România în Schengen".

1947 afișări
Imaginea articolului Soţia ambasadorului Olandei, fotografie cu doctori purtând mesajul "Medicii vor România în Schengen"

Soţia ambasadorului Olandei, fotografie cu doctori purtând mesajul "Medicii vor România în Schengen" (Imagine: Facebook)

"Împreună cu pacienta noastră, doamna Cristina Van Bonzel Gomez, susţinând o cauză de interes", a scris Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, pe pagina sa de Facebook.

Mesajul este postat împreună cu o fotografie în care apar soţia ambasadorului Olandei şi şase medici, printre care şi Cătălin Cîrstoiu. Medicii poartă tricouri albe pe care scrie, cu roşu, mesajul "Medicii vor România în Schengen".

Soţia ambasadorului Olandei la Bucureşti, Matthijs van Bonzel, a fost operată, marţi, la Spitalul Universitar de Urgenţă, de către medicul Cătălin Cîrstoiu.

"Cristina a suferit azi o operaţie ortopedică. Mulţumim frumos profesorului doctor Cîrstoiu şi tuturor asistentelor", a scris ambasadorul Olandei, în mesajul postat pe Facebook, însoţit de fotografii.

Surse medicale au declarat, pentru MEDIAFAX, că soţia ambasadorului Olandei a fost programată în urmă cu o lună pentru intervenţia chirurgicală la picior, a fost operată marţi, o zi mai târziu fiind externată.

Soţia ambasadorului Olandei este o pacientă mai veche a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, fiind operată şi anul trecut, pentru o altă suferinţă, au precizat sursele citate.

Premierul Victor Ponta a ales să se opereze la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, după ce s-a accidentat la genunchiul stâng, în urma unui meci de baschet. Ponta avea o ruptură veche de ligament încrucişat anterior, ceea ce a determinat o ruptură de menisc intern şi leziuni foarte mari de cartilaj, fiind supus luni intervenţiei chirurgicale.

Marţi dimineaţă, Victor Ponta a postat un mesaj pe Facebook în care afirma că operaţia făcută în Turcia a fost mult mai complicată decât se anticipa şi că este convins că, până în luna decembrie, va putea face sport din nou, susţinând că are totală încredere în medicii români, dar în ţară era imposibil să aibă linişte şi odihnă.

Mai multe ţări, printre care Olanda, Franţa, Finlanda, s-au opus în ultimii ani intrării României şi Bulgariei în spaţiul Schengen. Membră a Uniunii Europene din 2007, România aşteaptă să adere la Schengen din 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici