Soţia fostului adjunct al IPJ Suceava şi fost consilier al prefectului a fost găsită împuşcată

Soţia fostului adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava, Mircea Smoleac, fost consilier pe probleme de ordine publică al prefectului de Suceava, a fost găsită, marţi seară, împuşcată în piept cu pistolul fostului poliţist.

162 afișări
Imaginea articolului Soţia fostului adjunct al IPJ Suceava şi fost consilier al prefectului a fost găsită împuşcată

Soţia fostului adjunct al IPJ Suceava şi fost consilier al prefectului a fost găsită împuşcată (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Gabriel Panţiru, Mircea Smoleac şi-a găsit, marţi seară, soţia de 57 de ani împuşcată şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112 solicitând o ambulanţă. Echipajul medical ajuns la faţa locului nu a făcut altceva decât să constate moartea femeii.

Potrivit sursei citate, femeia era împuşcată în zona toracică, cu pistolul deţinut legal de fostul poliţist.

Panţiru a precizat că poliţiştii iau în calcul o sinucidere sau un accident, fiind aşteptat rezultatul necropsiei.

Fost adjunct al şefului IPJ Suceava, Mircea Smoleac s-a pensionat în februarie 2009 şi ulterior a fost angajat în cadrul Cancelariei prefectului de Suceava, Sorin Popescu, fiind consilier pe probleme de ordine publică şi situaţii de urgenţă până în august 2009 când funcţia sa a fost restructurată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici